Opslagstavlen

Køb af klippekort til LOMA-bod

Der kan købes klippekort (10 klip á 6 kr.) til LOMA-boden hver dag i tidsrummet kl. 7.30-8.00.
    Salget foregår i Fællesrum 5.
    Klippekortene koster 61 kr. pr. stk. - den ekstra kr. opkræves, da der er pålagt mobilpay et gebyr.
    Alt salg foregår via mobilepay og hvis eleven ikke selv har mobilepay, kan forældrene købe "på forskud" ved at sende pengene og i teksten skrive: "elevnavn, klasse og klippekort", hvorefter eleven henvender sig i samme tidsrum om morgenen i F5 og får udleveret klippekortet. Dette skal helst ske inden for et døgn, da det ellers er svært at styre.
    Mobilepay til 34185.

Anni Sørensen den 04-12-2018
    Afvigelse fra den kommunale ferieplan 2018/19
    Kirsten Marie Lindhardtsen den 25-06-2018
  • ikon
    Link til Undervisningsministeriets datavarehus til opgørelser af skolens karakterdata.
    Kirsten Marie Lindhardtsen den 13-06-2018
    Køb af LOMA-mad, hvis I ikke har Dankort

Ønsker I at købe LOMA-mad og ikke har Dankort, som ellers skal benyttes i bestillingen på LOMA-siden, kan I benytte skolens konto i Danske Bank, reg.nr. 4366 kontonr. 1107 4472 eller på mobilepay 34185. (Bemærk nyt erhvervsnr.)
    Dette gælder kun forældre, som ikke har Dankort.
    Det er vigtigt, at I skriver barnets navn, klasse og perioden, som der bestilles for. Derudover skal I på intra sende besked om bestillingen (med navn, klasse, uge/måned) til Anni Sørensen og Camilla Suna. Husk i mailen at nævne, hvis jeres barn har allergi eller anden hensyn skal tages.

Deadline er den samme som i betalingssystemet - altid onsdag i ugen før bestillingen træder i kraft.

Venlig hilsen Anni Sørensen, skolesekretær
    Anni Sørensen den 04-08-2016