Kenyansk besøg på Nymarkskolen

Olive Wambui fra det kenyanske undervisningsministerium får inspiration i Svendborg.

Nyhed billede
    Anni Sørensen den 07-05-2015
    Køb af LOMA-mad, hvis I ikke har Dankort

Ønsker I at købe LOMA-mad og ikke har Dankort, som ellers skal benyttes i bestillingen på LOMA-siden, kan I benytte skolens konto i Danske Bank, reg.nr. 4366 kontonr. 1107 4472. Dette gælder kun forældre, som ikke har Dankort.
    Det er vigtigt, at I skriver barnets navn, klasse og enten uge/måned, som der bestilles for. Derudover skal I på intra sende besked om bestillingen (med navn, klasse, uge/måned) til Anni Sørensen og Camilla Suna Nielsen. Husk at nævne, hvis jeres barn har allergi eller anden hensyn skal tages.

Venlig hilsen Anni Sørensen, skolesekretær

VELKOMMEN TIL NYMARKSKOLEN

VISION:
Vi vil skabe en unik skole med særligt fokus på unges identitet, kultur og dannelse.
Vi vil til stadighed udvikle vores praksis på baggrund af tilgængelig viden samt egne og andres erfaringer.

Det betyder, at de unge, der afslutter deres skolegang på vores skole, har tilegnet sig faglig viden og færdigheder samt udviklet sociale og personlige kompetencer, der giver dem mod på og mulighed for at udnytte deres potentialer til gavn for sig selv og de fællesskaber, de fremover skal indgå i.
  • 02-06-2015
    Cafésamtaler 8.2 · 8E · 8F · 8G · 8I