Dans i hallen

Godt med lidt bevægelse efter terminsprøven. Danseundervisning arrangeret af team 9.1.

Nyhed billede
    Anni Sørensen den 04-12-2018
    Køb af klippekort til LOMA-bod

Der kan købes klippekort (10 klip á 6 kr.) til LOMA-boden hver dag i tidsrummet kl. 7.30-8.00.
    Salget foregår i Fællesrum 5.
    Klippekortene koster 61 kr. pr. stk. - den ekstra kr. opkræves, da der er pålagt mobilpay et gebyr.
    Alt salg foregår via mobilepay og hvis eleven ikke selv har mobilepay, kan forældrene købe "på forskud" ved at sende pengene og i teksten skrive: "elevnavn, klasse og klippekort", hvorefter eleven henvender sig i samme tidsrum om morgenen i F5 og får udleveret klippekortet. Dette skal helst ske inden for et døgn, da det ellers er svært at styre.
    Mobilepay til 34185.

Kirsten Marie Lindhardtsen den 25-06-2018
    Afvigelse fra den kommunale ferieplan 2018/19
    Kirsten Marie Lindhardtsen den 13-06-2018
    Link til Undervisningsministeriets datavarehus til opgørelser af skolens karakterdata.

Indlejret objekt