Trimdag 2018

Traditionen tro afholdes der Trimdag inden efterårsferien. Nymarkskolen ønsker alle en god efterårsferie

Birgitte Sørensen den 08-10-2018

2 ledige pladser i sportsklassen på 7. årgang

Brænder du for din sport?
    Og vil du gerne kunne kombinere sport og skole,  så er sportsklassen måske noget for dig?

Lige nu har vi 2 ledige pladser i den nuværende 7. klasse.

Ansøgningsfristen er 19. november kl. 8.00.

Der er samtaler den 3. december og det vil være muligt at starte mandag d. 10. december 2018.

Sportsklassen er et særligt spor for talenter i 7.-9. klasse. Her kan optages talenter fra alle idrætsgrene, og træningen er baseret på skadesforebyggende fysisk grundtræning. Du kan læse mere om sportsklasserne under menupunktet om sportsklasserne.

Hvis du ønsker at ansøge/genansøge om en plads, skal du udfylde ansøgningsskemaet, som du finder under menupunktet, vedlægge en udtalelse fra din træner og fortælle, hvorfor du gerne vil gå i sportsklassen. Herefter vil du blive indkaldt til samtale på skolen.

Ansøgningsskema m.v. sendes elektronisk til [email protected] senest den 19. november 2018 kl. 8.00. Hvis du har problemer med at sende elektronisk, kan du også komme og aflevere den på skolens kontor på Marslevvej 1, 5700 Svendborg.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Kirsten Marie Lindhardtsen den 04-10-2018
    Fokusfaget, Mig og Verden, på 9. årgang deltager i en kampagne for Børnehjælpsdagen, hvor vi samler penge ind til støtte af anbragte børn og unge.

For at skabe fokus på kampagnen, var vi torsdag den 4. oktober i radio Diablo.

Se radioindslaget her: https://www.facebook.com/helesydfynsradio/videos/280275255923634/

Hvis du er blevet nysgerrig på kampagnen eller vores event den 30. oktober, så klik ind på vores facebook side https://www.facebook.com/bhd.nm9.vh/  for yderligere oplysninger.
    Anne-Birgitte Sørensen den 20-09-2018

Åben virksomhed er et samarbejde mellem virksomheder og Svendborg, Langeland og Ærø Kommuner, der skal være med til at hjælpe unge til valg af karriere og dermed uddannelse.

D. 2. november 2018 kl. 15.- 17.30.

Fakta om Åben virksomhed:

Ideen er, at de unge fra 8., 9. og 10. klasse samt deres forældre, ved at komme ud på virksomhederne, får indblik i, hvilke fag der er repræsenteret, får en fornemmelse af, hvad det kræver at være på en arbejdsplads, snuser til forskellige fag og de krav, der stilles. De kan stille spørgsmål til medarbejdere og få indblik i verdener, der kan være fremmede for dem.

Åben virksomhed skal således være med til at kvalificere de unges valg af ungdomsuddannelse efter grundskolen og i denne forbindelse give forældre og unge et godt udgangspunkt for dette.

Tilmeldingsfrist d. 1. oktober på
    www.tilmeld.dk/aav2018