Infoaften for nye 7.klasser

Indtryk fra infoaften for nye 7.klasser v/Peter Due

Nyhed billede

Indlejret objekt

Indlejret objekt

 • ikon
  Birgit Villebro den 23-04-2018
  Kære forældre
  Her er indbydelse til års- og valgmøde 30/4 samt information og præsentation af kandidater.
  Se vedlagte bilag
 • ikon
  Birgitte Sørensen den 10-04-2018
  Brænder du for din sport?
  Og vil du gerne kunne kombinere sport og skole,  så er sportsklassen måske noget for dig?


  Sportsklasserne i Svendborg er et rigtig godt tilbud til elever, der i forvejen træner meget og har et højt sportsligt niveau - uanset hvilken sportsgren, de dyrker.

  Til den kommende 7. klasse, der starter til august, er der fortsat nogle ledige pladser til nye ansøgere. Vil du med? Så skal du søge om optagelse senest den 9. maj kl. 12.00.

  Har du allerede ansøgt i februar og fik afslag, vil der være ny ansøgningsrunde i december, hvor genansøgere også kan søge, såfremt der stadig er ledige pladser.   

  Sportsklassen er et særligt spor for talenter i 7.-9. klasse. Her kan optages talenter fra alle idrætsgrene, og træningen er baseret på skadesforebyggende fysisk grundtræning. Du kan læse mere om sportsklasserne under menupunktet om sportsklasserne.

  Hvis du ønsker at ansøge om en plads, skal du udfylde ansøgningsskemaet, som du finder under menupunktet, vedlægge en udtalelse fra din træner og fortælle, hvorfor du gerne vil gå i sportsklassen. Herefter vil du blive indkaldt til samtale på skolen i uge 21.
  Ansøgningsskema m.v. sendes elektronisk til [email protected] senest den 9. maj 2018 kl. 12.00. Hvis du har problemer med at sende elektronisk, kan du også sende med almindelig post til Nymarkskolen, Marslevvej 1, 5700 Svendborg eller aflevere den på kontoret.

 • ikon
  Birgit Villebro den 10-04-2018
  Her er nyt om skolebestyrelsesvalget og mødet den 30/4 - læs med!
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Indlejret objekt