Skolefodbold

I dag vandt pigerne 14 - 0 over Skårup Skole, og drengene vandt 7 - 0 over Pontoppidanskolen i Brobyværk. Læs mere ved at følge linket. Rigtig godt gået.

Nyhed billede
    Birgit Villebro den 23-09-2016
    Kære elever og forældre på 8.-10. årgang
    HUSK  at gå ind og orientere jer om programmet for ÅBEN VIRKSOMHED DEN 5/11 og tilmelde jer senest 10/10!
    I finder flere oplysninger på Åben Virksomheds hjemmeside: www.svendborg.dk/aav - her er der også link til tilmeldingen.

Anne-Birgitte Sørensen den 19-08-2016
    Konfirmationsforberedelse

7.1 skal gå til konfirmationsforberedelse tirsdag og 7.2 skal gå om torsdagen.
    Anni Sørensen den 04-08-2016
    Køb af LOMA-mad, hvis I ikke har Dankort

Ønsker I at købe LOMA-mad og ikke har Dankort, som ellers skal benyttes i bestillingen på LOMA-siden, kan I benytte skolens konto i Danske Bank, reg.nr. 4366 kontonr. 1107 4472 eller på mobilepay 4033 8886.
    Dette gælder kun forældre, som ikke har Dankort.
    Det er vigtigt, at I skriver barnets navn, klasse og perioden, som der bestilles for. Derudover skal I på intra sende besked om bestillingen (med navn, klasse, uge/måned) til Anni Sørensen og Andreas Isholm. Husk at nævne, hvis jeres barn har allergi eller anden hensyn skal tages.

Deadline er den samme som i betalingssystemet - altid onsdag i ugen før bestillingen træder i kraft.

Venlig hilsen Anni Sørensen, skolesekretær