Onsdag:

Temafag naturfag, 9. årgang, har arbejdet med at omsætte teori og anvendt praktisk matematik til en virtuel model af skolen.

De har haft tildelt forskellige områder af skolen, som de har opmålt vha geometri og trigonometri, og derefter omsat det til virtuel praksis i en Minecraftverden. Minecraft er et univers der er opbygget som legoklodser.

Torsdag:

Temafag naturfag, 9. årgang, har arbejdet med Lego Mindstorm. Her bygger man en robot af Lego, og programmerer den til at kunne gennemføre en bane.
Eleverne har bygget forskellige robotter og har anvendt forskellige metoder i programmeringen. Nogle grupper har programmeret og kodet farvecensorer, så rød fx betyder: "Drej til venstre", grøn betyder: "Drej til højre" og gult betyder: "Stop". Andre grupper har programmeret robotten til at følge et fast program.

Mvh Anders, Christina og byens klogeste unger.

• 30-08-2014
    Avis- og papirindsamling på Nymarkskolen ·
  • 02-09-2014
    Naturskolen med 9B · 9B

VELKOMMEN TIL NYMARKSKOLEN

VISION:
Vi vil skabe en unik skole med særligt fokus på unges identitet, kultur og dannelse.
Vi vil til stadighed udvikle vores praksis på baggrund af tilgængelig viden samt egne og andres erfaringer.

Det betyder, at de unge, der afslutter deres skolegang på vores skole, har tilegnet sig faglig viden og færdigheder samt udviklet sociale og personlige kompetencer, der giver dem mod på og mulighed for at udnytte deres potentialer til gavn for sig selv og de fællesskaber, de fremover skal indgå i.
    Anni Sørensen den 26-08-2014
    Konfirmationsforberedelse

Elever fra nedenstående klasser skal gå til præst på følgende dage:

Tirsdage: 7e, 7f, 7g, 7i, 7s (nuværende 7.2) + elever fra 8s
    Torsdage: 7a, 7b, 7c, 7d (nuværende 7.1) + 8L1

I uge 38, 39 og 40 har eleverne fri ovenstående dag kl. 13.30, så de kan nå til præst.

Birgit Villebro den 19-06-2014

Se vigtig information om, hvilke ændringer folkeskolereformen og lærernes ændrede arbejdsvilkår medfører på VORES skole fra 1. august.