Foredrag

Skuespilleren Farshad Kholgi holdt i dag foredraget: Du kan flytte bjerge. Se billeder fra arrangementet her.

Nyhed billede

Skolefodbold

Igen i dag gik kampene rigtig godt. Pigerne vandt 4 - 1 efter straffespark og drengene vandt 1 - 0. Begge kampe var mod Tåsingeskolen. Læg mærke til de nye spilledragter.
  • 30-09-2014
    7.2 elever har fri til konfirmationsforberedelse · 72 · 7F · 7G · 7I · 7S
  • 02-10-2014
    7.1 elever har fri til konfirmationsforberedelse · 71
  • 02-10-2014
    Temamøde for forældre: Forstå din teenager ·

VELKOMMEN TIL NYMARKSKOLEN

VISION:
Vi vil skabe en unik skole med særligt fokus på unges identitet, kultur og dannelse.
Vi vil til stadighed udvikle vores praksis på baggrund af tilgængelig viden samt egne og andres erfaringer.

Det betyder, at de unge, der afslutter deres skolegang på vores skole, har tilegnet sig faglig viden og færdigheder samt udviklet sociale og personlige kompetencer, der giver dem mod på og mulighed for at udnytte deres potentialer til gavn for sig selv og de fællesskaber, de fremover skal indgå i.
Ingen aktuelle opslag