Kære lærere, forældre og elever.

På 8 årgangs valgfagshold (Dig & Verden) har vi gang i et projekt om at samle penge ind til Danmarks Indsamlingen. Danmarks Indsamlingen er et stort projekt om at få skrabet så mange penge ind til voksne og børn i Afrika som har brug for hjælp som muligt. I år er emnet/overskriften “Uretfærdighed”, og sidste år var det fx. “Når mor mangler”. Vi har allerede lavet en del projekter, som fx. at sælge huer, plakater, og lave en danseopvisning. Alle de penge vi får samlet ind går til Indsamlingen. Indtil videre har vi fået samlet cirka. 2300,- ind. Vi har også startet en indsamling på danmarks Indsamlingens hjemmeside, hvor alle folk der har lyst kan gå ind og donere et valgfrit beløb. Vi vil selvfølgelig gerne opfordre alle jer til at gå ind og donere et beløb, så vi kan få samlet så mange penge ind som muligt. Vores mål for at blive vist i fjernsynet 10.000,-.

Vores website er https://www.betternow.org/dk/nymarkskolen-ungeskoles-indsamling-til-danmarks-indsamling-2015 og den hedder Nymarkskolens Danmarks Indsamling 2015. Vi håber at i vil donere til vores indsamling.

MVH

8. klasses valgfagshold dig og Verden

9. årgangsfest

En rigtig hyggelig årgangsfest på 9. årgang er netop slut. En arbejdsgruppe bestående af elever og lærere fra 9. årgang havde arrangeret festen. Stor tak til dem. Billeder fra festen kan ses her - der kommer flere senere på aften!

Nyhed billede
Ingen aktuelle opslag

VELKOMMEN TIL NYMARKSKOLEN

VISION:
Vi vil skabe en unik skole med særligt fokus på unges identitet, kultur og dannelse.
Vi vil til stadighed udvikle vores praksis på baggrund af tilgængelig viden samt egne og andres erfaringer.

Det betyder, at de unge, der afslutter deres skolegang på vores skole, har tilegnet sig faglig viden og færdigheder samt udviklet sociale og personlige kompetencer, der giver dem mod på og mulighed for at udnytte deres potentialer til gavn for sig selv og de fællesskaber, de fremover skal indgå i.
  • 26-01-2015
    Trepartsamtaler · 7G