Foredrag med Jonas T. Bengtson

Indlejret objekt

Birgit Villebro den 26-11-2015
    Kære elever og forældre
    Her er nyttig viden vedr. uddannelsesparathed og tilmelding til ungdomsuddannelse:
    Anette Nordfred Eriksen den 12-11-2015
    Kære forældre til elever i 9. og 10. årgang.
    Der ligger nyt om prøverne 2016 på Skoleporten.
    De samme regler gælder, når der afholdes terminsprøver.
    Jeg kommer rundt i alle klasser i foråret og snakker med eleverne om alt vedr. prøverne.
    Det vil være rigtigt godt, hvis I derhjemme også snakker med jeres barn om, hvad man må og ikke må under prøverne.
    Anette Eriksen
    Afdelingsleder
    Anni Sørensen den 07-05-2015
    Køb af LOMA-mad, hvis I ikke har Dankort - nu kan Mobilepay også benyttes!

Ønsker I at købe LOMA-mad og ikke har Dankort, som ellers skal benyttes i bestillingen på LOMA-siden, kan I benytte skolens konto i Danske Bank, reg.nr. 4366 kontonr. 1107 4472.
    Dette gælder kun forældre, som ikke har Dankort.
    Bruges Mobilepay er nummeret 4033 8886.
    Det er vigtigt i begge tilfælde, at I skriver barnets navn, klasse og enten uge/måned, som der bestilles for. Derudover skal I på intra sende besked om bestillingen (med navn, klasse, uge/måned) til Anni Sørensen og Andreas Isholm.
    Husk at nævne, hvis jeres barn har allergi eller anden hensyn skal tages.

Venlig hilsen Anni Sørensen, skolesekretær